Uncategorized

Tipul de formă și de îmbrăcăminte

Cum de a ascunde umeri largi și alte dezavantaje?

Destul de ciudat, dar faptul că ne simțim parfoisson dezavantaj în ochii altora este o virtute. În ciuda acestei declarații, avem tendința să acordăm prea multă importanță lucrurilor care nu-l merită – vorbim de deficiențele de figura, sau acele caracteristici ale acesteia care apar doar pentru noi … dezavantaje. Cum de a ascunde umeri largi și sânii? Ce ar trebui să fie haine pentru umeri largi și șolduri pline complet?

umeri largi

Cum pentru a ajusta forma, cu ajutorul de haine?

Tipuri de figuri sunt în mod condiționat în mai multe categorii: “dreptunghi “, ” Clepsidră “, “triunghi” și ” para “. Această diviziune depinde de lățimea de umeri, șolduri și talie și relația lor.

Prin urmare, dacă umeri largi și șolduri înguste, figureIl este în formă de ” triunghi “, cu solduri late si umeri înguste, și o dimensiune marcat – “pere”, în umerii normal raportul și șolduri și talie mai larg, ” dreptunghi “, pentru solduri de aceeași lățime și umerii și pronunțată dimensiune – îngustă “clepsidra”.

Se crede că cifra de sex feminin idéaleIl este considerată o formă de “Clepsidră” – are o forma foarte feminin, și chiar dacă femeia ține grăsimea aceste proporții, se pare foarte impresionant. Toate celelalte tipuri de figuri au dezavantaje: de exemplu, atunci când tipul de problemă de “triunghiular” numerele sunt considerate umeri largi. Umărul încă nu par a elimina bara orizontală în partea de sus de îmbrăcăminte. Alege culori mai sterse.

Cum de a ascunde umeri largi?

– Haine pentru umeri largi este selectat ca obiectiv principal s-a mutat la nivelul coapselor de mai sus, și ars fusta strâmt, cute sau falduri în mare pantaloni și tunică de ușor liber pentru a crea efectul dorit.

– Dacă utilizați accesorii lumină în haine pentru umeri largi, se poate elimina, de asemenea, din punctul de vedere al problemei, de exemplu, prin plasarea lor în batista de buzunar la piept, sau atașați o brosa stralucitoare chic.

– Echilibrează perfect umeri largi și șolduri înguste selecție de culori – nuante de haine cool pentru umeri largi în partea de sus a umerilor, aură vizuală și cald – pentru a extinde vizual linia șoldurilor.

ascunde

Atunci când cifra de “para” sarcina principală estCorrection solduri late – acesta trebuie să dea prioritate semiadherent fuste în formă de ușor alungit, și purta topuri rezervor disponibile, dar nu prea mult, cu o tăietură adâncă sau decupaje în formă de elemente majore. Purta pantaloni în vrac, puteți chiar ușor evazată linia genunchiului.

Prefer V-crestături de carbon.

De multe ori, cifra mâinile prada full – catégoriquementrobes și bluze fără mâneci, contra-indicat mâneci scurte, cu mâneci strânse, dar la o lungime de braț liber la trei sferturi dintr-un ideal de piele pentru această deficiență. Amintiți-vă că în acest caz sunt împotriva-rochii drepte dreptunghiulare – mai bine pentru a alege o tunica cu un timp liber brațul și talie sub piept.

– Dacă un bust mare și figura massifinharmonieuse, este necesar de a alege tricotate rochii și bluze cu o tranziție lină de la dimensiunea bustului și bluze cu buzunare piept mare și alte detalii importante care distrage ochii de la piept. Trebuie amintit că cele mai multe de sân ar trebui să fie “ambalate” într-o rochie foarte atent cu ajutorul de săgeți verticale – este o Coase perfect pentru a comanda.

– Dar cu un bust mic ar trebui să plătească mai mult atenția plătească tot felul de volane și ryusham este cel mai important, că pânza nu a fost colorat, și fără pretenții. Texturate tricot și litere mici în piept le face mai vizual.

– Pentru cei care suferă de pe picioare scurte, de asemenea, un sfat pentru partea de sus, alege o versiune prescurtată de culori luminoase, și de jos – neajutat pantaloni și fuste cu talie înaltă.

– Dacă organismul este un pic mai scurt, nu dispera -prelungi vizual pulovere folosind silueta și pantaloni lungi sau fusta, și, desigur, tocuri. Curea pe solduri sunt vizual organism pentru mai mult timp.

V-crestături

Burta, destul de ciudat, problema este passeulement complet, dar, de asemenea, foarte subțire femei – dar pentru întreaga ieșire este universal. Nevoie de libertate articole de îmbrăcăminte sau multi-strat sau fulare, tunici, de înaltă talie și evazată jos gratuit.