Uncategorized

Stilul tau de rochie

Știu ce stil pe care o definește cel mai bine personalitatea ta?

Stilul tau personal, este ceea ce va face o persoană unică și irepetabilă, și felul în care te îmbraci va coincide cu trei puncte cheie pe care le voi descrie, care sunt esențiale în scopul de a obține pentru a produce stilul tau.

-Personalitate: Este critică în permanență să respecte personalitatea ta, fie o persoană care este autentică și să se simtă liber cu stilul tău și nu simți că ai adus un costum.
-Obiectiv: Atât tu cât de stil, rochie și limbajul corpului poate fi excelent facilitatori în scopul de a în cele din urmă atinge obiectivele dorite și a obiectivelor. Pentru o mai bună imagine de o mai mare putere de influență.
-Mediu: imaginea este relativă, și, uneori, stilul tău are nevoie pentru a se adapta la mediul de muncă unde ești, respectând personalitatea ta și esența proprie.

Dumneavoastră cele mai bune imagini vor fi reflectate cu ajutorul descoperirea propriului stil, e vorba de echilibrare a corpului și de personalitate. Pentru a găsi atât de elemente, veți fi capabil de a obține încrederea de care aveți nevoie pentru a vă sprijini pentru a atinge obiectivele dvs., de exemplu; un nou loc de muncă.

Ai stil si dressing bine

Drumul bun dress up vă va ghida prin cine ești, nu încerca să se adapteze pentru a aduce orice stil care nu este a ta. Toate stilurile au spațiu în societate, și, prin urmare, există profesii care permite să mai bine decât altele, pentru a da frau liber stil și personalitate.

Ce este stilul tau?

Acum, sarcina va fi de a defini ceea ce stilul tau, ținând cont de personalitatea ta și să știi dacă ai de proiect mesajul corect. Este probabil că nu numai că nu ne-ar identifica cu un singur stil, dar trebuie amestec de stiluri diferite. În cele din urmă rezultatul va fi, ajunge să te cunosc mai bine pentru a fi capabil de a obține un avantaj mai mare.

Stil Natural sau casual

Stil care comunică că ești abordabil și prietenos, personalitatea ta este optimist și energic. Rochia pe care o alegeți:

-Purta haine care sunt confortabile și simplu-
-Sport uzura
-Haine informale
-Materiale naturale
-Blugi, tricouri de bumbac, pulovere
-Accesorii mici și simple.

casual

 

Acest stil este identificat cu următoarele profesii: agenți de vânzări, arhitecți, ingineri, profesori, sportivi și jurnaliști.

Stil tradițional

Stilul tau cu siguranta descrie o persoană responsabilă, organizată, constantă, și sincer. Haine de o persoana cu acest stil, este caracterizat prin următoarele:

-Accesorii Simple
-Materiale de calitate, care să dureze în timp.
-Reduceri și costume clasice.
-Uită-te elegant și curat

tradițional

Această imagine făcând clic pe următoarele profesii: contabili, bancheri, politicieni, avocați și administratori.

Stil Elegant

Stilul tau proiectat succes și siguranța personală.

Pentru tine este foarte importanta calitatea și știu cum să folosească garderoba ta. Pentru activitatile de zi cu zi de bază, îmbrăcăminte de stil, sunt următoarele.

elegant

-Eșarfe, bijuterii, pantofi, bluze sau camasi, trebuie să aibă un semn distinctiv.
-În plus, este probabil ca hainele sunt designer.

Profesiile sunt ideale în funcție de stilul tău, includ următoarele : general manageri, brokeri de stoc, și directori.

Stil creativ

Stil Original si spontan, ești o persoană aventuroasă și de o mare ingeniozitate. La data de pansament;

creativ

-Nu merge în spatele regulilor de moda de azi
-A crea un stil propriu
-Nu ești nimic convenționale și tradiționale
-Foarte expresiv

Profesia ideală este: publicist, designer, muzician, artist, croitoreasă, și orice profesie în lume, sau arta.

Nu există un stil mai bun decât altul, cu toate acestea unul perfect pentru tine va fi cel care te definesc ca cine esti.