Uncategorized

Haine second hand -moda se întoarce

Haine second hand

Joia trecută, second hand cu ocazia zilei de 1 ani de soGOODsoCUTE și Ziua Mondială a Mediului, am vorbit de haine la mâna a doua, ca una dintre cele mai bune destinații de plasare să se îmbrace într-un mod durabil. Astăzi, voi continua cu acest subiect pentru că am intrat să facă parte din proiect DonateFashion, care are o mulțime de a face cu cea de-a doua parte. Vrei să știi ce se întâmplă?Dacă vă amintiți post de Epocă în Barcelona, am spus că rochia din denim pe care a purtat-o a fost de la un magazin second-hand de Om. Ei bine, în spatele acestor magazine, pentru cei dintre voi care nu stiu, este Fundamentul Omului, un ONG pentru dezvoltare și cooperare, care de 27 de ani este dedicat colecție de haine la mâna a doua, cu două obiective principale. Primul este punerea în aplicare a cooperării pentru dezvoltare de proiecte; proiecte care, precis, finanțată cu bani din vânzarea de aceste haine în magazine. Al doilea obiectiv este protecția mediului, ca prin mai mult de 5.000 de containere, care a distribuit către Statul spaniol, Umane în fiecare an adună în jur de 18.000 de tone de îmbrăcăminte și încălțăminte, care dacă nu erau entități ca second hand ea s-ar ajunge la gunoi. Dacă doriți informații mai detaliate ale procesului de reciclare de îmbrăcăminte, aveți mai haine second hand multe informații aici.

Haine second hand populare pe bloguri

Ei bine, cu scopul de a încuraja-ne să doneze hainele ei nu mai doresc, Umană a lansat Dona Moda, o campanie care, prin estetica, încurajează bloggeri pentru a fotografiarnos cu o tinuta formata de haine second-hand din unul dintre magazinele sale. Pentru mine, după cum vă puteți imagina, ideea mi se părea mare, așa că nu am ezitat o clipă să-și ia mașina, așa cum a făcut-Aminta online, Anna Evers, Martina Simplu, Rebel, Atitudine, Pepo Oliva, Reia Louro, fata in tort, Yose Delgado, Veva, personal shopper sau Javi nu ceea ce ar fi.Din magazin second hand am plecat cu rochia texan care am învățat-o altă zi și cu care puteți vedea în post de astăzi, o rochie de un stil oarecum diferit de stilul meu, dar am căzut în dragoste cu calitatea de tesatura (bumbac 100%) și atât de bine făcut a fost. Este bun pentru a cumpara haine la mâna a doua, care ne permite să risc cu articole de îmbrăcăminte care, dacă am avut de a plăti un preț nou, Haine  poate că n-ar îndrăzni.

Mă bucur mult că Omului a lansat acest proiect care, coincidențe de viață, în urmă cu câțiva ani am ajutat o entitate cu strategia de comunicare, și i-am recomandat cu tărie că ar trebui să profite de expansiune mâna a doua pentru a fi poziționat (în plus să explice cu o mai mare haine second hand  transparență în ceea ce fac și ceea ce fac cu hainele pe care le-au vândut, că oamenii vorbesc uneori fără să știe, și cel mai bun lucru în aceste cazuri este de a fi explicat).