Uncategorized

Aflați cum să combine șosete

Una din zonele care a cucerit omul, în ultimii ani a fost culoarea.

culoare

Pierde teama de a nu folosi o paleta care merge dincolo de negru, bleumarin si gri a fost o piatră de hotar în evoluția noastră (bine, că și încep să ne cumpere chiloți).

Acest lucru nu înseamnă că vom deveni în mod automat în versiunile locale ale Lapo Elkann, omul care poate purta un costum roșu, fără ca cineva să arate cu degetul pe stradă. Nu, nu lipsa pentru a ajunge la capete. În fapt, de multe ori eleganta este opusul: de a face mici noduri care surprinde și de a demonstra că suntem adevărați cavaleri care controlează la perfecțiune limba.

Apoi, cum să utilizați culoare? Una dintre primele măsuri pe care le putem lua pentru a intra în lumea de technicolor sunt șosetele. Aceste mici bucăți de bumbac, de lână sau de mătase sunt de multe ori ascunse de pantaloni, dar, o dată într-un timp și depinde de gest care ne face să țipi în jurul nostru: “Aici este un om cu stil”.

Dar, desigur, pentru că trebuie să știi bine cum ar trebui să ne poarte șosete.sosete

Cum să le combine. Știm regulile jocului pentru că nu este întotdeauna în valoare de ea “în casa mea este jucat la fel de bine”.Cu scopul de a crea câteva reguli de bază care ne vor ajuta să ieși din necaz pe orice ocazie (și să-l transforme într-ABC-ul de eleganta de sex masculin, care merge dincolo de a le combina cu o cămașă, pantofi, cravata, sau pantaloni), va vom oferi o serie de sfaturi care le-am dezvoltat pentru a face culoare și costume și pantaloni sport, nu pentru a da prăjituri și sfârșesc prin a fi mai ‘fight club’ a “Leopardul”.

Costume de culoare închisă – cu costume de culoare închisă, în general, șosete, care funcționează cel mai bine sunt de culoare albastru închis, fără a deveni negru. Sunteți în căutarea pentru o nebunie? Test cu muștar.

Costume gri sau albastru – în timp ce marina albastru va fi încă un pariu foarte de succes, aici am venit să se joace cu culoare, nu-i așa? Ei bine, pun pariu pe garnet. Vei vedea ca vei ajunge ca un rezultat este o combinație care lucreaza la perfecțiune.

Costume buna – toate cele de mai sus este acceptat, desigur, dar vom adăuga un detaliu. În acest tip de costume, în plus față de modele de șosete buna putem juca, de asemenea, cu dungi, mai ales vertical cei care merg la pereche de coaste.

Costume de printuri (carouri sau dungi) –decizia în acest caz este clar: șosete ar trebui să fie netede, pentru a nu provoca mai mult “zgomot” in privire.

Fracul – etichetă marchează un tip de șosete este foarte specific pentru fracul: negru si matase. Dacă aceasta este prima dată când o porți, nu ezitati (sau depinde de categoria de partid). Da, să încerce să inoveze cu un roșu închis poate fi un succes.

Marci

marci

Deși de fiecare dată când există mai multe firme care oferă șosete cu culori și combinații aproape imposibil, sunt niște case, care sunt un punct de referință. Rugby șosete din Hackett sunt o instituție, cum ar fi mii de culori de Fericit Șosete sau Sockaholic sau printuri de SOLOiO. Gasca i-a dat un punct preppy a ta și dacă sunteți în căutarea pentru șosete mai mult roșu în lume, nimic mai bun decât a recurge la atelier de croitorie Gammarelli, în Roma (au fabricație, care transporta cardinali).

 

Mulți sunt cei care le trece sau doar flex expune shin, și acest lucru, de mai multe culori și imprimeuri care tu (sau cel mai bun costum Savile Row), va provoca o catastrofă. Acest lucru este grav.